5x ontbijtinspiratie


Het is zondag! Dat betekent voor ons altijd een lekker uitgebreid ontbijt. Iets langer in de keuken staan, vers glaasje sap en een kopje koffie erbij en je favoriete muziekjes op. Jezelf een beetje in de watten leggen kan nooit kwaad toch? Daarom zetten wij vandaag onze 5 favoriete ontbijtjes op een rijtje!

Ontbijtcrumble

Deze crumble van rode vruchten is het allereerste recept dat wij op nieces.nl publiceerden en daarom voor ons extra bijzonder. Je hebt het idee dat je een heerlijk toetje zit te eten, maar er is niks slechts te ontdekken!

Açai smoothie bowl Met de zomer alweer bijna achter de rug was dit ontbijt bij ons niet weg te denken. We maakten dit in ieder geval elk weekend en soms nog wel vaker. Deze combinatie met açai is mijn favoriet, maar we maakten ze ook met mango en aardbeien.

Bananabread

Dit bananenbrood eten we als ontbijt met wat rode vruchten erbij. En soms wel twee plakjes.. En eigenlijk niet alleen als ontbijt, maar ook als snack of toetje.

Chiapudding met chocolade

Chiazaadjes als super food kennen we inmiddels. We gooien het door onze granola, smoothies en maken er zelfs pudding van! Deze variant met chocolade en dadels erdoor maken het tot een vullend en smakelijk ontbijt.

Avocado gevuld met ei

Last but not least: een hartig ontbijtje! Meestal heb ik meer trek in zoet bij het ontbijt, maar op een brakke zondag of bij een brunch vind ik een eitje ook wel erg lekker. Deze avocado met ei is een feestje op je bord en om op te eten!

#ontbijt #breakfast #inspiration #bananabread #acaibowl #crumble #chiapudding #Avocadogevuldmetei #eggs #fruit

Highlights
Archief
Categorie
Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon