Apple crumble uit de oven

Toen mijn vriendinnetje Daisy jaren geleden voor mij crumble maakte, smolt ik. Ik vind het zo verslavend lekker! Top als toetje als je gasten hebt, of gewoon als ontbijt. Aanrader als je brak bent. Of naja, eigenlijk altijd .. ;)

 

Note: wil je een gezondere versie van deze crumble? Check dan hier onze  variant met rode vruchten!

 

Praktische info

Moeilijkheidsgraad: *

Aantal personen: 2-3

Bereidingstijd: 10 min

Wachttijd: 20- 30 min

 

This is how we do it

 

Verwarm de oven voor op 180 graden.

 

Schil de appels, snijd ze in blokjes en verdeel ze over een ovenschaal.

 

Was de blauwe bessen en doe deze bij de appels.

 

Meng de boter, het amandelmeel, het speltmeel en het kaneel in een kom. Dit kan je gewoon met je handen doen! Blijf kneden tot het deeg droog en kruimelig aanvoelt. Blijft het deeg nog te nat? Voeg dan nog wat speltmeel toe.

 

Als het deeg klaar is verdeel je het over de ovenschaal.

 

Bak de appel crumble ongeveer 20-30 minuten.

 

Eet smakelijk!=)

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Highlights
Please reload

Archief
Please reload

Categorie
Please reload

Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon