Aubergine rolletjes

Mijn favoriete tijd van het jaar is in aantocht: Kerst! En bij Kerst hoort veel, heel veel lekker eten.
Dit jaar hebben Jolijn en ik enthousiast geroepen om voor de hele familie te gaan koken -waar beginnen we aan- dus zijn we vast begonnen met het bedenken van hapjes.
Het eerste vegetarische gerecht wat we met jullie delen is lekker voor ernaast, of vooraf op een borrelplank. Aubergine gevuld met ricotta, jammieee!
Praktische info
Moeilijkheidsgraad: * Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 20 min
This is how we do it
Snijd de zongedroogde tomaatjes, bieslook en peterselie fijn en meng dit met de ricotta. Voeg naar smaak wat peper en zout toe.
Meng wat olie met peper en zout, snijd de aubergine in dunne plakjes en smeer beide kanten in met de olie.
Bak de aubergine vervolgens in de pan tot ze goed zacht zijn. Vul de plakjes met de ricotta en rol ze op.
Eet smakelijk!=)
