Aziatische komkommersalade

Laatst at ik bij Happyhappyjoyjoy een heerlijke komkommersalade. Super simpel om te maken, maar toch net even wat anders. Ga dit easy peasy receptje dus zeker snel maken!

 

Praktische info

Moeilijkheidsgraad: *

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 5 min

Wachttijd: 1 uur

 

This is how we do it

Snijd de komkommer eerst in de breedte door de helft en daarna in de lengte, zodat er vier gelijke stukken ontstaan.

 

Leg deze stukken met de platte kant naar beneden en snijd er dunne plakjes van.

 

Leg alle plakjes in een brede platte schaal en schenk hier de sesamolie en sojasaus overheen. Meng het geheel een beetje door elkaar. 

 

Dek de komkommer af en zet het voor een uur in de koelkast, zodat de smaken lekker in kunnen trekken.

 

Na een uur haal je de komkommers uit de marinade, leg je ze op een mooie schaal en strooi je er nog wat extra sojasaus overheen. Decoreer als laatste de komkommers met sesampitjes.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Highlights
Please reload

Archief
Please reload

Categorie
Please reload

Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon