Banana Pancakes

Wat is er lekkerder dan op zondag opstaan met een uitgebreid ontbijt? Jolijn en ik doen graag ons best als we de tijd hebben. En deze bananenpannenkoeken staan toch wel heeeel hoog in onze top 3.  

 

Praktische info

Moeilijkheidsgraad: *

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 20 min

 

Extra benodigdheden: staafmixer (om het makkelijker te maken, maar ook zonder mogelijk)

 

This is how we do it

Doe de banaan met de amandelmelk in een kom en pureer dit met de staafmixer tot een glad geheel. Heb je geen staafmixer? Prak de banaan dan eerst fijn en meng deze

daarna met de melk. Vervolgens voeg je het speltmeel, bakpoeder en kaneel toe en klop je dit met een vork/garde goed door elkaar. Is het deeg nog te waterig? Gooi er dan voorzichtig beetje bij beetje nog wat speltmeel bij. 

 

Verwarm ondertussen een pan met olie en bak de pannenkoekjes hierin. Zorg dat deze niet te dik zijn, zet het vuur niet te hoog en heb geduld! Vaak denk ik dat ik de pannenkoek echt al moet omkeren en dan ben ik toch te snel. Als je ziet dat de bovenkant van de pannenkoek 'droog' begint te worden, is het tijd om deze om te keren.

 

Top vervolgens af met de agavesiroop, kokosrasp en vruchtjes naar keuze! 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Highlights
Please reload

Archief
Please reload

Categorie
Please reload

Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon