Champignons met tuinbonen

Vandaag is het alweer tijd voor het tweede vegetarische kerstrecept op www.nieces.nl! De inspiratie voor dit gerecht deden wij op bij Spingaren, waar het als een koud voorgerecht wordt geserveerd. Wij hebben er een twist aangegeven en vinden het als warm gerecht nog net iets lekkerder! Deze champignonmix met tuinbonen kan je serveren als bijgerecht.

 

Praktische info

Moeilijkheidsgraad: **

Aantal personen: 4

Bereidingstijd: 15 min

 

This is how we do it

Maak de kastanje champignons met een borsteltje schoon.

 

Snijd de wat grotere champignons in stukjes. De kleine champignons uit de herfstmix kan je heel laten.

 

Verwarm een eetlepel olijfolie in een koekenpan. Bak de champignons hier voor 5 minuten in aan.

 

Spoel de tuinbonen om, laat ze uitlekken en gooi ze bij de champignons in de pan. Doe ook de balsamico erbij in de pan en laat het geheel nog 5 minuten bakken.

 

Doe de mix in een mooie kom en strooi er de peterselie overheen.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Highlights
Please reload

Archief
Please reload

Categorie
Please reload

Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon