Chili sin carne

Chili, ultiem comfortfood! Normaal wordt chili natuurlijk met gehakt gemaakt. Maar een beest op je bord, daar doen wij niet aan. Daarom maakte wij deze vegetarische variant met zoete aardappel.

 

Praktische info

Moeilijkheidsgraad: **

Aantal personen: 4

Bereidingstijd: 30

 

This is how we do it

Breng een pan met ruim water aan de kook en kook de zoete aardappels in 15 minuten beetgaar.

 

Snijd de ui, knoflook en paprika fijn. Verwarm wat olijfolie in een wokpan en voeg de ingrediënten toe.

 

Snijd de chilipeper fijn en voeg het samen met alle kruiden aan de wokpan toe. Laat het geheel 5 minuten bakken.

 

Giet de bonen af en spoel ze goed om. Doe ze samen met de tomatenblokjes in de pan erbij. Roer het geheel goed door en laat het voor 10 minuten pruttelen.

 

Haal ondertussen de zoete aardappel uit de pan en snijd in grove stukken. Roer de stukken samen met een groot deel van de koriander door de chili heen.

 

Wanneer je de chili serveert strooi je er nog wat verse koriander overheen. Lekker met het naanbrood van zondag!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Highlights
Please reload

Archief
Please reload

Categorie
Please reload

Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon