Coleslaw

Uit een bakje van de supermarkt krijg ik coleslaw eigenlijk alleen maar weg als ik een brakke dag heb. Een verse van de markt smaakt al een stuk beter. Maar, het aller beste is deze eigen gemaakte variant!

 

Praktische info

Moeilijkheidsgraad: *

Aantal personen: 8

Bereidingstijd: 15 min

 

This is how we do it

Bij dit recept is het eigenlijk een kwestie van heel veel snijden.

 

Wel de rozijntjes is wat lauwwarm water gedurende de bereiding van dit gerecht.

 

Snijd de rode kool en witte kool in dunne reepjes. Snipper de rode uit fijn en maak met een dunschiller of kaasschaaf lange slierten van de winterpenen. Gooi alle gesneden groenten in een grote kom.

 

Meng een sausje van de mayonaise, yoghurt, peterselie, peper en zout. Houd nog een beetje peterselie apart voor de garnering.

 

Giet de rozijnen af. Meng nu in de kom de groenten met de rozijntjes, druppel de saus eroverheen en maak af met wat peterselie.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Highlights
Please reload

Archief
Please reload

Categorie
Please reload

Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon