Couscous rolletjes in ijsbergsla

Met oud & nieuw had ik een huisfeestje, waarbij iedereen iets te drinken en te eten meenam. Op tafel werden deze rolletjes gepresenteerd. Ik had het nog nooit gezien, dus dat wekte uiteraard meteen mijn interesse. Helemaal vegan zijn ze, deze couscous rolletjes.

 

Praktische info

Moeilijkheidsgraad: ***

Aantal rolletjes: ±20

Bereidingstijd: 30 min

 

Extra benodigdheden: stamppot stamper

 

This is how we do it

Schil de aardappels en kook ze in 20 minuten zacht.

 

Doe de couscous in een kom en schenk er kokend water overheen, totdat het net onder staat. Dek af en zet de kom weg.

 

Snijd de sjalot, knoflook en peterselie heel fijn.

 

Giet de aardappels af en stamp ze tot puree met de stamper. 

 

Roer de couscous los met een vork en meng dit samen met de tomatenpuree, knoflook, peterselie en sjalot door de aardappels heen. Voeg als laatst een snuf zout en peper toe.

 

Wanneer alle ingrediënten goed gemengd zijn, kun je rolletjes gaan draaien. 

 

Scheur de vellen van de ijsbergsla en was ze goed.

 

Rol een couscous rolletje op in een blad ijsbergsla en smullen maar!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Highlights
Please reload

Archief
Please reload

Categorie
Please reload

Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon