Falafelbowl

Kunnen we het echt een recept noemen? Nee. Maar deze falafelbowl is wel een lekker hapje wanneer je tijdens de lunch eens wat anders wilt dan je bammetjes, of voor als je uit werk komt en niet lang in de keuken wilt staan. 

 

Praktische info

Moeilijkheidsgraad: *

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 15 min

 

 

This is how we do it

Was de kidneybonen en bak deze in een koekenpan. Zelf vind ik het lekker met wat spicy olie, maar als je dat niet hebt kan je er ook wat chilipoeder overheen doen. Of als je niet van spicy houdt, laat je beide achterwegen;).

 

Als de kidneybonen klaar zijn zet je ze aan de kant. Giet wat 'normale' olie in de pan en bak hier de falafel goudbruin in.

 

Terwijl de falafel staat te bakken snijd je de avocado, tomaat en wortel in plakjes. 

 

Doe de rucola onder in de kom. En leg hier de wortel, tomaat, avocado, kidneybonen en falafel op. Gooi er een flinke klodder humus bij, strooi er wat sesamzaadjes en peterselie overheen en knijp een halve citroen erover uit. 

 

Eet smakelijk!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Highlights
Please reload

Archief
Please reload

Categorie
Please reload

Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon