Feta rolletjes

Heb je een feestje, heb je zin om te snacken, of zoek je een bijgerecht bij je avondmaal? Deze filodeegrolletjes gevuld met feta smaken altijd goed. Zo aten Jolijn en ik het hele plateau + de rolletjes die niet op de foto staan in een paar minuten leeg. Maar goed, what's new. 

 

Praktische info:

Moeilijkheidsgraad: *

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 10 min

Wachttijd: 20 min

 

This is how we do it

Verwarm de oven voor op 180 graden. Haal het filodeeg uit de vriezer zodat het een beetje kan ontdooien en snijd het in de lengte doormidden. Althans, dit hangt even af van de grootte van de plakken. Bij ons was dit nodig. 

 

Brokkel de feta en meng dit met wat gedroogde tijm, peterselie en een snufje peper en zout. Verdeel het mengsel over het filodeeg en rol het deeg op. Verdeel de rolletjes over een bakplaat en plaats ze in de oven. Bak ze 20 minuten tot ze goudbruin en krokant zijn.

 

Strooi er wat honing en sesamzaad over en eet smakelijk!

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Highlights
Please reload

Archief
Please reload

Categorie
Please reload

Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon