Flowersprouts

Kende jij deze al? Esther en ik liepen vorige week door de supermarkt en zagen toen deze rakkers liggen. Wat het precies was? Hoe het dan smaakte? Hoe we het gingen gebruiken? Geen idee! Zagen ze er leuk uit? Ja! Dus, wat denk je? We namen ze uiteraard mee. Eenmaal thuis gekomen hebben we het recept zo simpel mogelijk gehouden, om de smaak goed te kunnen proeven. En dit beviel heel erg goed!

 

Praktische info

Moeilijkheidsgraad: *

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 15 minuten

 

This is how we do it

Verwarm een eetlepel sesamolie in een wokpan.

 

Was de flower sprouts en gooi ze in de wok. Bak ze in ongeveer 10 minuten gaar.

 

Strooi en wat sesamzaadjes overheen en klaar is Kees.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Highlights
Please reload

Archief
Please reload

Categorie
Please reload

Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon