Gebakken puntpaprika's met knoflook

Dit gerecht is zo makkelijk om te maken en echt zo belachelijk lekker! En het ziet er ook nog eens prachtig uit door de kleuren. Deze gebakken puntpaprika's en Turkse pepers zijn heerlijk als bijgerecht of als snack voor op een feestje. Ook dit recept haalden wij uit het boek Vegan Eat. 

 

Praktische info

Moeilijkheidsgraad: *

Aantal personen: 4

Bereidingstijd: 30 min

 

This is how we do it

Verwarm de olie in een grote pan met deksel en snijd ondertussen de knoflook in dunne plakjes.

 

Bak de knoflook ongeveer 1 minuut in de pan en voeg dan de puntpaprika's en Turkse pepers toe. Strooi er wat zeezout-vlokken en wat chili-vlokken overheen en roer alles goed door de olie.

 

Doe de deksel op de pan zodat de paprika's goed kunnen smoren. Keer de paprika's en pepers om de 2 minuten even om en bak ze tot ze goed gaar en zacht zijn.

 

Doe de pepers in een schaal en schenk de olie uit de pan eroverheen. Strooi er nog wat zeezout en peterselie over en klaar!

 

Eet smakelijk=)

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Highlights
Please reload

Archief
Please reload

Categorie
Please reload

Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon