Gegrilde Aubergines

Aubergines, ik vind ze heerlijk. Tijdens een etentje bij SNCKBR at ik een heerlijke gegrilde aubergine met tahin. Dus besloot ik om hier mijn eigen variatie van te maken. Zie hier het resultaat!

 

Praktische info

Moeilijkheidsgraad: *

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 10 min

Wachttijd: 45 min

 

This is how we do it

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de aubergines doormidden en kerf met een scherp mes ruiten in het vruchtvlees. Pas op dat je dit niet te diep doet, want de schil moet intact blijven. Smeer vervolgens wat olie over het vruchtvlees heen en strooi ook wat peper en zout erover. 

 

Als je de aubergines uit de over haalt sprenkel je de tahin eroverheen. Pas op dat je niet te veel tahin gebruikt, dit is namelijk vrij sterk van smaak. Vervolgens strooi je ook wat chilipoeder, feta en peterselie erover en done!

 

Eet smakelijk.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Highlights
Please reload

Archief
Please reload

Categorie
Please reload

Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon