Gepofte zoete aardappel

De zoete aardappel is al meerdere malen op onze blog voorbij gekomen. Stiekem is het dus best wel al een favorietje te noemen. Ook op ons BBQ-feestje kan deze rakker dus niet ontbreken!

 

Praktische info

Moeilijkheidsgraad: *

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 2 min

Wachttijd: 30 min

 

Extra benodigdheden: aluminiumfolie

 

This is how we do it

Breng allereerst een grote pan met water aan de kook er kook hierin de aardappelen in 15 minuten beetgaar.

 

Wikkel de aardappels in aluminiumfolie en leg ze nog voor 15 minuten op de bbq. Zo stomen de aardappels niet alleen in de warmte van de bbq gaar, maar ook in hun eigen warmte van het koken.

 

Maak de folie voorzichtig open en snijd de aardappel in de lengte door de midden, maar net niet helemaal, zodat de uiteinden nog aan elkaar blijven zitten.

 

Strooi hier zout en peper overheen, gevolgd door de zure room en de gesnipperde bosuitjes.

 

Jummie!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Highlights
Please reload

Archief
Please reload

Categorie
Please reload

Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon