Geroosterde kikkererwten

 

Kikkererwten. Je hebt ze al regelmatig terug zien komen in onze gerechten, zoals de shakshuka en de vega burgers. Maar, kikkererwten op zich kan je ook heel lekker als snack eten!

 

Praktische info

Moeilijkheidsgraad: *

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 15 min

 

This is how we do it

Verwarm de olie in een pan.

 

Giet de kikkererwten af en laat ze goed uitlekken. Dep eventueel af met een keukenpapiertje.

 

Voeg alle kruiden toe aan de olie en bak dit kort aan.

 

Voeg tenslotte de kikkererwten toe en bak het geheel minstens 10 minuten aan, zodat de erwten lekker krokant worden.

 

Hak de koriander of peterselie (naar smaak) fijn en meng dit zodra je de erwten van het vuur hebt gehaald door de erwten heen.

 

Snack time!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Highlights
Please reload

Archief
Please reload

Categorie
Please reload

Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon