Gordita's met geroosterde kikkererwten

Gordita's, dat klinkt misschien niet bekend. Het zijn eigenlijk gewoon kleine tortilla's. Leuk om een keer te proberen als variant op je boterham, cracker of salade tijdens de lunch!

 

Praktische info

Moeilijkheidsgraad: *

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 10 min

 

This is how we do it

Verwarm de oven voor op 200 graden.

 

Leg een vel bakpapier over een bakplaat en leg hier de gordita's op. Verdeel de hummus over de gordita's heen. Ik gebruikte hummus met ras el hanout voor wat extra pit.

 

Schuif de bakplaat voor 5 minuten in de oven, zodat de gordita's licht krokant worden.

 

Zet een pan met een scheutje olijfolie op het vuur. Bak hierin de kikkererwten met de kurkuma gedurende 8 minuten.

 

Snijd de bosui fijn.

 

Haal de gordita's uit de oven. Verdeel de kikkererwten, bosui en kiemgroente over de gordita's heen. 

 

Smullen maar!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Highlights
Please reload

Archief
Please reload

Categorie
Please reload

Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon