Havermout met appel en cranberries

Weer een havermout ontbijtje! Dit kan ik eindeloos blijven eten. Maar een beetje variatie is wel gewenst! Daarom maakte ik dit keer een variant met appel, banaan en cranberries.

 

Praktische info

Moeilijkheidsgraad: *

Aantal personen: 1

Bereidingstijd: 10 min

Wachttijd: 45 min 

 

This is how we do it

Verwarm de oven voor op 200 graden.

 

Smeer je ovenschaal in met wat kokosolie of gewone boter zodat de havermout niet vastplakt aan de ovenschaal.

 

 

Doe het chiazaad in een schaaltje, doe er een scheutje water bij en zet het even in de koelkast.
 

Snijd de appel in stukjes of in plakjes en prak de banaan fijn in een apart schaaltje. Voeg hier vervolgens de amandelmelk en het chiazaad aan toe en roer het goed door.

 

Meng de havermout, het kaneel, de kokosbloesemsuiker en de notenpasta en doe dit in de ovenschaal. 

 

Voeg de appels en cranberries toen. Hou een klein beetje appel over!

 

Doe nu ook het mengsel van de banaan, amandelmelk en het chiazaad in de ovenschaal. Roer het geheel goed door.

 

Leg bovenop nog wat schijfjes appel en cranberries.

 

Zet het geheel 45 minuten in de oven.

 

Eet smakelijk! =) 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Highlights
Please reload

Archief
Please reload

Categorie
Please reload

Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon