Kaas-uienbrood

Kaas-uienbrood, ik was even vergeten hoe lekker dat is. Vroeger haalden ik met mijn ouders op zaterdag vaak zo'n broodje bij de bakker. Nu wilde ik wat maken voor bij de soep en dacht: kaas-uienbrood! Hoe makkelijk is het eigenlijk om dit zelf te maken? Nou makkelijk dus. En echt super lekker.

 

Praktische info

Moeilijkheidsgraad: **

Aantal personen: 6

Bereidingstijd: 30 min

Wachttijd: 2 uur

 

This is how we do it

Meng de bloem, zout, gist en water door elkaar. Kneed dit tot een deeg. 

 

Doe een theedoek over de kom en laat het deeg 1 uur rijzen.

 

Rol het deeg uit tot een lap van ongeveer 20cm bij 40 cm. 

 

Leg het deeg op met bakpapier bekleden bakplaat en dek af met een natte theedoek. Laat het nog 30 minuten rusten.

 

Ondertussen verwarm je de oven voor op 200 graden, snijd uien in halve ringen en de knoflook en tomaat in dunne plakjes.

 

Smeer met een kwastje een klein beetje olijfolie uit op het deeg. Verdeel de uien en knoflook erover, strooi de kaas erop en vervolgens de tomaat.

 

Bak het brood in 30 min lekker knapperig!

 

Eet smakelijk=)

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Highlights
Please reload

Archief
Please reload

Categorie
Please reload

Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon