Kwarkbrood

Mmmm, weer een gezonde cake uit de oven! Ik blijf het lastig vinden om voor de lekkere trek om 11.00 en 16.00 uur een gezonde vervanging te vinden. Ik kan je vertellen dat dit een succesnummer is!

 

Boodschappenlijstje

100 gr speltmeel

100 gr zelfrijzend bakmeel

250 gr magere kwark

2 eieren

Zakje bakpoeder

Tl vanille extract

El kaneel

2 el honing

1 friszure appel 

Handje rozijnen en/of cranberries

Handje walnoten

 

Praktische info

Moeilijkheidsgraad: *

Aantal plakjes: 10

Bereidingstijd: 10 minuten

Wachttijd: 30 min

 

Extra benodigdheden: mixer en cakevorm

 

This is how we do it

Verwarm de oven voor op 180 graden.

 

Mix alle ingrediënten, behalve de noten, rozijnen en appel, met de mixer tot een glad beslag.

 

Snijd de appel in kleine stukjes. Roer de noten, rozijnen en appel door het beslag heen.

 

Giet het beslag in de cakevorm en zet de cake voor 30 minuten in de oven.

 

Lekker met een extra klodder kwark erop!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Highlights
Please reload

Archief
Please reload

Categorie
Please reload

Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon