Maiskolven van de BBQ

Bij een avondje BBQ'en word je als vegetariër al snel als 'saai' gezien omdat je geen vlees eet. Het kan soms ook best lastig zijn om te bedenken wat je moet eten met al dat vlees dat je om de oren vliegt. Daarom geven we je graag wat inspiratie, zoals deze maiskolven!

 

Praktische info

Moeilijkheidsgraad: *

Aantal personen: 4

Bereidingstijd: 2 min

Wachttijd: 20 minuten

 

This is how we do it

Mocht je maiskolven hebben gekocht waar de bladeren nog omheen zitten, verwijder deze dan eerst.

 

Leg de maiskolven op de bbq en laat ze voor 20 minuten garen. Draai af en toe een beetje om.

 

Meng de yoghurt, het sap van een halve limoen, fijngehakte peterselie en een snufje peper en zout met elkaar tot een sausje.

 

Zodra de maiskolven klaar zijn druppel je de saus eroverheen.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Highlights
Please reload

Archief
Please reload

Categorie
Please reload

Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon