Meneer de Wit Heeft Honger

Nou Meneer de Wit, van jou krijg ik honger! Bij mijn nieuwe favoriete tentje in Oud-West is werkelijk elke hap die je in je mond stopt verrukkelijk. Tel daarbij op dat de bediening super vriendelijk is en het restaurant voelt als een gezellige huiskamer. Voor alle vegetariërs, bij Meneer de Wit Heeft Honger kan je zeker je geluk op.

 

 

Wie, wat, waar?
Meneer de Wit Heeft Honger

Adres: Witte de Withstraat 10, Amsterdam

Contact: 020 737 3184

Prijs: groente gerechten €7,50 - €12,50

Openingstijden: Dinsdag t/m donderdag + zondag: 18:00-22:00  

                              Vrijdag & zaterdag: 18:00-23:00

 

Eten dat de moeders rondom de Middellandse Zee op tafel zetten

Chef Simo Bouabgha staat aan het roer in de keuken van Meneer de Wit heeft Honger. Bekend van Kaap Kot aan de Amstel en de Trouw. Koken leerde hij van zijn oma in Marokko en zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen, is de arabische keuken bij mij favoriet! 

 

Gerechten om te delen

Bij Meneer de Wit staan vooral veel gerechten op de kaart die je kan delen. En daar maak je mij happy mee, want dit geeft je de kans om zoveel mogelijk verschillende hapjes te proeven. Naast de ruime keuze aan vegetarische gerechten komt de vleeseter hier ook volledig aan zijn trekken. Dus ook met je niet zo vegetarische vrienden kun je hier terecht.

 

Mijn favorietjes waren de gepofte aubergine met fetakaas, granaatappel en pistache-basilicumolie. Gefrituurde orka met gegrilde gele courgette, met risotto gevulde courgettebloem en romescosaus en last but not least gegratineerde pastinaak met amandelcrème, gefrituurde prei en crumble van parmezaan.

 

Om volledig rollend naar huis te gaan sluiten we af met pastel del nata en een sinaasappel taartje. Ja Meneer de Wit Heeft Honger kan ik iedere vegetarier aanraden. In ieder geval kom ik hier zelf zeker terug!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Highlights
Please reload

Archief
Please reload

Categorie
Please reload

Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon