Naanbrood

Wist je dat 'naan' eigenlijk al brood betekent? Dus dat wij gekke Hollanders eigenlijk broodbrood zeggen? Het is ook allemaal zo makkelijk nog niet.. Gelukkig is het recept voor dit naan wel heel makkelijk en snel!

 

Praktische info

Moeilijkheidsgraad: *

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 20 min

 

Extra benodigdheden: grill

 

This is how we do it

Meng het zelfrijzend bakmeel met 1 el rozemarijn en een flinke snuf zeezout. 

 

Gooi de volle yoghurt erbij en roer/kneed het deeg tot een bal.

 

Verdeel het deeg in tweeën en rol het uit tot twee naanbroden.

 

Zet de grill aan.

 

Pers de tenen knoflook uit. Meng de olijfolie met de overige rozemarijn, de knoflook, peper en zout.

 

Smeer de olijfolie op beide kanten van de naanbroden en leg deze één voor één in de grill. 

 

Keer na ongeveer 5 minuten om. De broden zijn klaar als er grillstrepen in komen te staan!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Highlights
Please reload

Archief
Please reload

Categorie
Please reload

Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon