Ontbijtkoek van roggemeel

Ja ja, Nieces beschikt sinds kort over een nieuwe keuken inclusief oven! En daar maken wij nu optimaal gebruik van. Pizza's, ovenschalen, cake... Noem het maar op! En zo ook deze ontbijtkoek. Ideaal snackje voor tussendoor.

 

 

Praktische info

Moeilijkheidsgraad: *

Aantal personen: 8

Bereidingstijd: 10 min

Wachttijd: 45 min

 

Extra benodigdheden: mixer en cakevorm

 

This is how we do it

Verwarm de oven voor op 175 graden.

 

Mix in een kom de amandelmelk met het ei, de appelstroop en de koek & speculaaskruiden.

 

Meng het roggemeel met het bakpoeder. Voeg dit mengsel beetje bij beetje toe aan de kom, terwijl je blijft mixen. Voeg als laatst het snufje zout toe.

 

Wanneer er een glad mengsel is ontstaat stop je met mixen en roer je met een lepel de noten, rozijnen en cranberries door het beslag heen.

 

Giet het beslag in een ingevette cakevorm en schuif het in de oven.

 

Bak de cake in 45 minuten gaar. Laat hem wel eerst even afkoelen voordat je hem uit de vorm haalt!

 

Tip: heel lekker met bijvoorbeeld cashewnotenpasta :)

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Highlights
Please reload

Archief
Please reload

Categorie
Please reload

Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon