Ovenschotel met pompoen en zoete aardappel

Makkelijk, lekker en gezond! Deze vegetarische ovenschotel met flespompoen en zoete aardappel is heerlijk als bijgerecht.

 

Praktische info

Moeilijkheidsgraad: *

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 10 min

Wachttijd: 30 minuten

 

This is how we do it

 

Verwarm de oven voor op 200 graden.

 

Snijd de schil van flespompoen, verwijder de pitjes en snijd deze dan in stukjes.

 

Was de zoete aardappel (laat de schil eromheen zitten) en snijd deze in stukjes.

 

Snijd de knoflook en rode peper in plakjes.

 

Verdeel de flespompoen, zoetaardappel, rode peper en de knoflook over de ovenschotel. Strooi er wat rozemarijn en olie overheen en meng het goed door. 

 

Bak de flespompoen en zoete aardappel ongeveer 30 minuten in de oven. Prik tussendoor even in de pompoen om te kijken over deze goed zacht is. Zo ja, dan is je vegetarische ovenschotel klaar!

 

Eet smakelijk =)!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Highlights
Please reload

Archief
Please reload

Categorie
Please reload

Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon