Parelcouscous met gegrilde aubergine

Het was even een zoektocht naar deze pareltjes. Na de Albert Heijn, de biologische winkel en de Turkse winkel in mijn buurt te hebben gehad vond ik dan eindelijk een pakje bij de AH bij mijn sportschool om de hoek. Weer eens wat anders dan de normale couscous en zeker niet minder lekker.

 

Praktische info

Moeilijkheidsgraad: *

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 20 min

 

Extra benodigdheden: grill(pan)

 

This is how we do it

Breng water aan de kook voor de parelcouscous. Zodra het water kookt voeg je de parelcouscous toe. Kook het in 12 minuten gaar.

 

Laat de grill(pan) warm worden.

 

Maak van de olijfolie, tijm en rozemarijn een kruidenolie. Snijd de aubergine in plakjes en smeer in met deze olie. Grill de plakjes in de grillpan totdat er mooie grillstrepen in komen te staan.

 

Ondertussen snijd je de bosuitjes, komkommer en feta in stukjes.

 

Giet na 12 minuten de parelcouscous af. Meng in een grote slakom de parelcouscous met de munt, peterselie, rozijntjes, noten, feta, komkommer, bosui en granaatappelpitjes.

 

Leg als laatst de plakjes aubergine op de salade.

 

Enjoy!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Highlights
Please reload

Archief
Please reload

Categorie
Please reload

Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon