Pasta arrabiata

Simpel, maar doeltreffend. Zo zou ik dit gerechtje wel willen noemen. Pasta is een gerecht wat ik altijd wel kan eten. Meestal kies ik voor een simpele pasta met pesto of rode saus, maar dit keer mocht er wel wat extra pit bij komen: pasta arrabiata! Een echte klassieker en heus niet zo moeilijk als het klinkt.

 

Praktische info

Moeilijkheidsgraad: *

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 20 min

 

This is how we do it

Breng een pan met water aan de kook en bereid de pasta zoals op de verpakking.

 

Snijd de knoflook, ui en rode peper fijn. Doe een flinke scheut olijfolie in een koekenpan en bak hier de ingrediënten voor 3 minuten in aan.

 

Voeg de gedroogde basilicum toe aan de koekenpan. Bak kort mee, zodat alle smaken vrij komen.

 

Voor de tomatenpassaat toe met een snuf peper en zout. Laat de saus kort pruttelen.

 

Giet de pasta af en roer het door de saus heen. Top het gerecht af met wat verse basilicum.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Highlights
Please reload

Archief
Please reload

Categorie
Please reload

Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon