Pasta met avocadopesto

Pasta pesto. Eén van de meest bekende en gegeten gerechten onder de studenten in Nederland. Maar ook voor niet-studenten is het een liefhebbertje. Om dit 'standaard gerecht' een beetje op te spicen hebben wij de pesto zelf gemaakt. En nee, niet het gebruikelijke recept, maar extra smeuïg met avocado erdoor.

 

Praktische info:

Moelijkheidsgraad: *

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 20 min

 

Extra benodigdheden: keukenmachine of staafmixer

 

This is how we do it:

Kook de pasta in 10 minuten al dente.

 

Snijd de broccoli in kleine roosjes en kook deze in 5 minuten gaar.

 

Doe alle ingrediënten voor de pesto in een keukenmachine en meng er een gladde pesto van.

 

Rooster de overige pijnboompitten kort in de koekenpan.

 

Giet de pasta en broccoli af. Meng in de pan de pasta met de pesto en de broccoli roosjes en verdeel het over twee borden.

 

Garneer de pasta met zongedroogde tomaatjes, pijnboompitjes, rucola en parmezaanse kaas.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Highlights
Please reload

Archief
Please reload

Categorie
Please reload

Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon