Pastinaakbroodjes

Brood. We kunnen er veel over zeggen. Is het nou goed voor je of niet? Eén ding is in ieder geval zeker, wij vinden het veel te lekker om voor goed uit ons leven te verbannen. En zeker op een dag als vandaag. Een Paastafel kan niet zonder brood! Natuurlijk staan wij wel open voor wat gezondere varianten op dit heerlijke goedje. Zo maakten we een versie met wat verstopte groente erin: pastinaak!

 

Praktische info

Moeilijkheidsgraad: **

Aantal broodjes: 6

Bereidingstijd: 15 min

Wachttijd: 30 min

 

This is how we do it

Verwarm de oven voor op 180 graden.

 

Schil en rasp te pastinaken fijn.

 

Meng in een kom de geraspte pastinaak, zelfrijzend bakmeel, eieren, amandelmelk, rozemarijn, zout en peper goed door elkaar. 

 

Pers twee tenen knoflook en roer ook dit door het deeg heen.

 

Kneed als het nodig is het deeg nog even goed door met je handen, zodat er echt een licht plakkerig geheel ontstaat.

 

Verdeel het deeg in 6 bollen en leg deze op een bakplaat met bakpapier.

 

Zet de broodjes voor 30 minuten in de oven.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Highlights
Please reload

Archief
Please reload

Categorie
Please reload

Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon