Pompoenquiche

Op zondag is niks zo heerlijk en makkelijk als een goede quiche! Heb je al eens een vegetarische variant met pompoen geprobeerd? Mij smaakte het in ieder geval echt super. 

 

Praktische info

Moeilijkheidsgraad: *

Aantal personen: 8

Bereidingstijd: 20 min

Wachttijd: 35 min

 

Extra benodigdheden: bakblik

 

This is how we do it

 

Verwarm de oven voor op 200 graden.

 

Breng met een pan met water aan de kook.

 

Haal de schil van de pompoen en snijd deze in stukken en snijd ook de ui, courgette en prei in stukjes.

 

Kook de pompoen 5 minuten, giet deze af en laat goed uitlekken in een vergiet.

 

Verwarm olie in een pan en fruit de ui 2 minuten. Voeg vervolgens de courgette toe en na 2 minuten ook de pompoen.

 

Meng de eieren met een scheutje room, een snufje peper en wat verse bieslook.

 

Vet de ovenschaal in en verdeel de bladerdeeg in de vorm. 

 

Schep de groenten in de ovenschaal en giet het eimengsel erover.

 

Kruimel de geitenkaas over de quiche.

 

Zet de pomoenquiche voor ongeveer 30 tot 40 minuten in de oven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Highlights
Please reload

Archief
Please reload

Categorie
Please reload

Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon