Pure chocoladereep

Chocolade, onze allergrootste verleiding. We hebben niet vaak snoepjes en koekjes in huis, maar chocolade zeker wel! Deze zondagochtend hebben we daarom gespendeerd aan het ontwerpen van een eigen chocoladereep. Nouja, ontwerpen. Chocolade smelten en erop gooien wat je lekker vindt!

 

Praktische info

Moeilijkheidsgraad: *
Aantal personen: 6

Bereidingstijd: 15 min

Wachttijd: 30 min

 

Extra benodigdheden: metalen kom

 

This is how we do it

Breng een pan met water aan de kook.

 

Breek de chocolade in stukjes en doe ze in de metalen kom.

 

Zet de kom op de pan en smelt de chocolade au bain marie.

 

Meng een deel van de cranberry's door de chocolade heen. Leg een stuk bakpapier op een plank of bord dat in de vriezer past en stort de chocolade uit op het bakpapier.

 

Hak de pistachenoten fijn en bestrooi de chocolade met de noten, de overgebleven cranberry's en de kokosvlokken.

 

Zet de reep voor 30 minuten in de vriezer.

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Highlights
Please reload

Archief
Please reload

Categorie
Please reload

Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon