Ready to crumble

 

Dit is er één voor in de categorie 'is het een ontbijt, is het een snack of is het een dessert?'. Deze crumble van rode vruchten is bij ons echt een favorietje, dus ik zou zeggen: doe het lekker alle drie!

 

Praktische info

Moeilijkheidsgraad: *

Aantal personen: 4

Bereidingstijd: 10 min

Wachttijd: 20 min

 

Extra benodigdheden: ovenschotel

 

This is how we do it

Verspreid de rode vruchten over de bodem van de ovenschaal. Schil het appeltje en snijd deze in stukjes. Verdeel deze over de rode vruchten heen. Let op! Je kan ipv verse rode vruchten ook diepvriesvruchten gebruiken. Laat deze dan wel even in een vergiet ontdooien en uitlekken.

 

Meng in een kom de havermout met de honing, kokosolie, kaneel en kokosrasp tot een plakkerig mengsel. 

 

Kruimel het havermoutmengsel over de rode vruchten heen en strooi de gemengde noten bovenop.

 

Dit geheel gaat 20 minuutjes de oven in op 180 graden.

 

Smullen maar!

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Highlights
Please reload

Archief
Please reload

Categorie
Please reload

Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon