Salade met roodschillige aardappelen

Wij gingen weer aan de slag voor Vegan Magazine! En dit keer maakten wij een rijkelijk gevulde salade met roodschillige aardappelen. Heerlijk als lunch of uiteraard gewoon als avond hap. 

 

Praktische info
Moeilijkheidsgraad: *
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 15 min

Wachttijd: 30 min
 

This is how we do it

Was de aardappelen, doe ze in een pan met water en breng ze aan de kook. Kook ze ongeveer 20 minuten. Zorg dat de aardappelen niet al te zacht worden, want je gaat ze nog bakken!

 

Snijd ondertussen de knoflook in dunne plakjes, de avocado en komkommer in reepjes, rasp de wortel en halveer de cherry tomaatjes.

 

Als de aardappelen gaar zijn giet je ze af. Zet de pan vervolgens weer op het vuur en voeg een flinke scheut pittige olie en de knoflook toe. Doe de deksel op de pan zodat de smaken goed intrekken.

 

Bak de aardappelen tot de schil een beetje krokant is.

 

Ondertussen meng je de sla met de wortel, avocado, komkommer, cherrytomaatjes en de wortel en voeg je hier een scheutjes balsamico azijn aan toen.

 

Als de aardappelen klaar zijn voeg je deze toe aan je salade. Snijd ze in plakjes en strooi er wat paprika poeder en grof zeezout over.

 

Eet smakelijk! =)

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Highlights
Please reload

Archief
Please reload

Categorie
Please reload

Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon