Stoofpeertjes

Eén van mijn favorieten op de kersttafel: Stoofpeertjes. Hier kan ik van blijven eten! Je kan ze natuurlijk kant en klaar halen, maar zelf maken is echt super makkelijk.

 

Praktische info

Moeilijkheidsgraad: *
Aantal personen: 4

Bereidingstijd: 10 min

Wachttijd: 1 uur

 

This is how we do it

Schil de stoofpeertjes en laat de steeltjes eraan zitten.

 

Doe ze in een grote pan en voeg de wijn toe. Vul aan met water tot de peertjes net onder staan.

 

Voeg de kaneelstokjes, steranijs, het laurierblaadje en de rietsuiker toe en breng het aan de kook.

 

Zet op laag vuur en laat de peertjes 1 uur stoven. 

 

Eet smakelijk =)

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Highlights
Please reload

Archief
Please reload

Categorie
Please reload

Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon