Taco Taco Time

Eén van de keukens die bij ons altijd in de smaak valt is de Mexicaanse keuken.

 

Ook op vegetarisch gebied is er veel te variëren. Wat dacht je van deze taco's? Met de zelfgemaakte salsa erbij maak je het extra speciaal.Super simpel, snel en nog lekker ook!

 

Praktische info

Moeilijkheidsgraad: *

Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal personen: 2

 

This is how we do it

Zet de rode linzen in een pannetje met water op, zodat de linzen net onder staan en breng aan de kook.

 

Snij ondertussen de paprika in stukjes, de avocado in plakjes, de kruiden fijn en verkruimel de feta.

 

Voeg alle ingrediënten voor de salsa samen in een kom en mix het met de staafmixer tot een grove saus.

 

Als de linzen het grootste deel van het water hebben opgenomen, voeg je de paprika, chilipoeder, peper en zout toe en laat mee garen tot al het water is opgenomen.

 

Verwarm de tacoschelpen 4 min in de oven of 30 sec in de magnetron.

 

Vul de tacoschelpen met het linzenmengsel, leg daarop de avocado, een schep van de salsa, de feta en maak af met wat kruiden.

 

Geniet!

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Highlights
Please reload

Archief
Please reload

Categorie
Please reload

Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon