Tagliatelle met pittige tomatensaus

Wát?! Hebben wij pas 1 pasta op onze website staan? Dat kan natuurlijk niet he. Dus maakten wij naast de klassieke pasta pesto ook deze tagliatelle met tomatensaus. 

 

Praktische info:

Moeilijkheidsgraad: *

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 35 min

 

This is how we do it

Kook de pasta in 10 minuten al dente.

 

Snijd ondertussen de puntpaprika, courgette, tomaten, rode ui en de knoflook fijn.

 

Maak wat olie warm in een wok en bak hier eerst de uitjes, knoflook en peper 2 minuten in. Voeg vervolgens de courgette en paprika toe. 

 

Doe de tomatenpuree, wat oregano en een snufje peper en zout bij de groenten en bak even mee. Voeg als laatste de gepelde tomaten toe en laat het geheel nog een paar minuten staan. 

 

Als de pasta klaar is gooi je deze in de wok erbij zodat je alles goed kan mengen. Top af met wat tomaatjes en basilicum.

 

Eet smakelijk!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Highlights
Please reload

Archief
Please reload

Categorie
Please reload

Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon