Thaise eggmuffins

Al vaak heb ik recepten voorbij zien komen voor eggmuffins. Met spinazie en geitenkaas, met tomaat, noem maar op. Het is dan ook een handige en gezonde snack! Ik wilde daar natuurlijk wel een eigen twist aangeven. Een pittige twist nog wel!

 

Boodschappen

1/2 prei

1/2 rode peper

1/2 rode ui

4 eieren

Sap van een halve limoen

Handje koriander

Snuf peper en zout

 

Praktische info

Moeilijkheidsgraad: *

Aantal muffins: 12

Bereidingstijd: 10 min

Wachttijd: 15 min

 

Extra benodigdheden: 12 cakevormpjes

 

This is how we do it

Verwarm de oven voor op 200 graden.

 

Verspreid de cakevormpjes over een bakplaat.

 

Snijd alle groenten fijn.

 

Verwarm een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de groenten voor 5 minuten aan.

 

Klop de eieren in een kom los. Voeg hier de groenten, het limoensap en peper en zout aan toe. Hak de koriander fijn en roer ook door het eiermengsel heen.

 

Verdeel het eiermengsel over de 12 vormpjes.

 

Zet de bakplaat voor 15 minuten in de oven.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Highlights
Please reload

Archief
Please reload

Categorie
Please reload

Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon