Thaise noodle soup

Esther en ik hebben allebei een tijdje door Thailand getrokken. Apart van elkaar, dat wel, maar het was ongeveer dezelfde route. Hier aten wij niet alleen de lekkerste phad thai en curry's, maar ook hele lekkere noodle soupjes. Deze variant hebben wij er zelf van gemaakt!

 

Praktische info:

Moeilijkheidsgraad: **

Aantal personen: 4 

Bereidingstijd: 20 min

 

This is how we do it:

Snijd de ui, knoflook en chili fijn en fruit dit ongeveer 2 minuten aan in een grote soeppan in wat olijfolie.

 

Snijd alle groenten in stukken. Let er bij de sugarsnaps op dat je de draden aan de zijkant verwijderd. Voeg de broccoli, paprika, sugarsnaps en champignon toe.  Laat het geheel 5 minuten op hoog vuur bakken. 

 

Voeg 1,5 liter water en 3 bouillonblokjes aan de groenten toe en breng het geheel aan de kook.

 

Wanneer de soep kookt voeg je de noodles toe en laat deze 4 minuten meekoken.

 

Garneer de soep met een schijfje limoen, een scheut sojasaus, wat verkruimelde cashewnoten en koriander.

 

Eet smakelijk!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Highlights
Please reload

Archief
Please reload

Categorie
Please reload

Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon