Vegan breakfast cake

Jolijn en ik zijn altijd opzoek naar een nieuw ontbijt idee. Want met ons favoriete maal van de dag blijven we het liefst ook variëren en -heel belangrijk -het moet makkelijk te maken zijn. Want ja als je buik s'ochtends knort wil je niet te lang wachten. Of te veel tijd verspillen wanneer je al vroeg genoeg op moet voor je werk... Deze vegan breakfast cake is zeer smakelijk, makkelijk te maken en als kerst op de taart nog gezond ook! Tip: maak het beslag de avond van te voren, dan hoef je het s'ochtends alleen maar in de oven te zetten!

 

Praktische info

Moeilijkheidsgraad: *

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 10 min

Wachttijd: 25 min

 

This is how we do it

Verwarm de oven voor op 200 graden.

 

Doe het chiazaad in een kommetje en voeg hier 6 eetlepels water aan toe. Zet aan de kant.

 

Prak de bananen fijn in een kom en voeg hier het amandelmeel, de havermout, kaneel, bakpoeder en het chiazaad aan toe. Mix goed door elkaar. 

 

Voeg de blauwe bessen toe en roer deze voorzichtig door het beslag.

 

Verdeel het beslag over 2 kommetjes en zet deze in de oven. 

 

Na 25 minuten is je vegan breakfast cake ready to eat!

 

Eet smakelijk=)

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Highlights
Please reload

Archief
Please reload

Categorie
Please reload

Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon