• White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon

Nieces.

  • Places to go

  • Recepten

  • Over ons

  • Contact

  • More...

    Recepten
    Zoete snack

    Vegan brownie bar

    13-Aug-2017

    |

    Jolijn

    It's snack o'clock! Niks is lekkerder dan af en toe even toegeven aan onze guilty pleasure: chocolade. Voor deze vegan brownies heb je geen oven nodig, dus het is ook nog eens zo gepiept.

     

    Praktische info

    Moeilijkheidsgraad: *

    Aantal personen: 10

    Bereidingstijd: 15 min

     

    Extra benodigdheden: keukenmachine of blender

     

    This is how we do it

    Meng de noten, chia zaadjes en cacaopoeder in de keukenmachine tot een zanderige massa.

     

    Voeg een snufje zout en de dadels toe en meng weer tot een smeuïge massa ontstaat.

     

    Haal het 'deeg' uit de keukenmachine en leg het op een velletje bakpapier. Kneed het uit tot een rechthoek van ongeveer 2 cm dik.

     

    Meng de gesmolten kokosolie, agavesiroop en 2 el cacaopoeder met elkaar. Zet het voor een paar minuten in de koelkast, zodat het iets harder wordt. 

     

    Hak ondertussen de amandelen fijn.

     

    Smeer de chocolade topping over de brownie en strooi de gehakte amandelen eroverheen.

     

    Je kan de brownie direct eten of nog even in de koelkast uit laten harden.

     

     

     

    Tags:

    brownie

    vegan

    no bake

    chocolate

    chocolade

    snack

    vegan snack

    Share on Facebook
    Share on Twitter
    Please reload

    Archief
    Please reload

    Categorie

    Places to go

    Amsterdam

    Rotterdam

    Over de grens

    Strand

    Recepten

    Bijgerecht

    Drankjes

    Hartige snack

    Hoofdgerecht

    Lunch

    Ontbijt

    Salade

    Soepen

    Toetjes

    Zoete snack

    Please reload

    Get in touch
    • Black Facebook Icon
    • Black Instagram Icon
    • Black Pinterest Icon
    Highlights

    Tempeh bowl

    Groente tajine met cous cous

    Pastinaakbroodjes

    Kaas-uienbrood

    Gevulde portobello met venkel en blauwe kaas

    Please reload