Vegan brownie bar

It's snack o'clock! Niks is lekkerder dan af en toe even toegeven aan onze guilty pleasure: chocolade. Voor deze vegan brownies heb je geen oven nodig, dus het is ook nog eens zo gepiept.

 

Praktische info

Moeilijkheidsgraad: *

Aantal personen: 10

Bereidingstijd: 15 min

 

Extra benodigdheden: keukenmachine of blender

 

This is how we do it

Meng de noten, chia zaadjes en cacaopoeder in de keukenmachine tot een zanderige massa.

 

Voeg een snufje zout en de dadels toe en meng weer tot een smeuïge massa ontstaat.

 

Haal het 'deeg' uit de keukenmachine en leg het op een velletje bakpapier. Kneed het uit tot een rechthoek van ongeveer 2 cm dik.

 

Meng de gesmolten kokosolie, agavesiroop en 2 el cacaopoeder met elkaar. Zet het voor een paar minuten in de koelkast, zodat het iets harder wordt. 

 

Hak ondertussen de amandelen fijn.

 

Smeer de chocolade topping over de brownie en strooi de gehakte amandelen eroverheen.

 

Je kan de brownie direct eten of nog even in de koelkast uit laten harden.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Highlights
Please reload

Archief
Please reload

Categorie
Please reload

Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon