Vegan brownie bar
13-Aug-2017

It's snack o'clock! Niks is lekkerder dan af en toe even toegeven aan onze guilty pleasure: chocolade. Voor deze vegan brownies heb je geen oven nodig, dus het is ook nog eens zo gepiept.
Praktische info
Moeilijkheidsgraad: *
Aantal personen: 10
Bereidingstijd: 15 min
Extra benodigdheden: keukenmachine of blender
This is how we do it
Meng de noten, chia zaadjes en cacaopoeder in de keukenmachine tot een zanderige massa.
Voeg een snufje zout en de dadels toe en meng weer tot een smeuïge massa ontstaat.
Haal het 'deeg' uit de keukenmachine en leg het op een velletje bakpapier. Kneed het uit tot een rechthoek van ongeveer 2 cm dik.
Meng de gesmolten kokosolie, agavesiroop en 2 el cacaopoeder met elkaar. Zet het voor een paar minuten in de koelkast, zodat het iets harder wordt.
Hak ondertussen de amandelen fijn.
Smeer de chocolade topping over de brownie en strooi de gehakte amandelen eroverheen.
Je kan de brownie direct eten of nog even in de koelkast uit laten harden.
