Vegan glass noodle bowl

De lunch. Het blijft altijd een uitdaging om iets anders te verzinnen dan die boterham. Gezien ik 4 dagen op kantoor al braaf een bammetje eet, wil ik in het weekend toch wel wat anders. Denk jij nou, Hé! Dat is nou precies waar ik ook naar op zoek ben. Probeer dan deze glass noodle bowl eens, smaakt heeeerlijk! En is dus helemaal beestvrij, vegan, alles. 

 

 

Praktische info

Moeilijkheidsgraad: *

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 20 min

 

This is how we do it

Breng een pan met water aan de kook. Doe hier de groente bouillon en de noodles bij en kook deze zoals aangegeven op de verpakking. Als de noodles klaar zijn giet je deze af en laat je ze goed uitlekken in een vergiet.

 

Zet nog een pannetje met water op, snijd de puntjes van de sugar snaps en kook deze in 5 minuten gaar.

 

Snijd ondertussen de knoflook, gember en rode peper fijn. Verwarm wat sesamolie in een pan en bak hier de kruiden samen met de shiitake in.

 

Snijd de bosui, komkommer en de radijsjes fijn. Doe deze samen met de noodles, shiitake en de sugar snaps in een bowl (of op een bord). Strooi hier wat Luche flakes (zeewier), sojasaus en sap van een limoen over. 

 

Eet smakelijk! =)

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Highlights
Please reload

Archief
Please reload

Categorie
Please reload

Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon