Vegetarische pompoen pizza

Wat een geniale uitvinding is dit: pizzabodem van pompoen! En ja dit is echt super lekker en smaakt verdomd veel naar een echte pizza. Alleen dan net wat gezonder! 

 

Wij maakten twee vegetarische varianten, maar er is natuurlijk veel meer mogelijk!

 

Praktische info

Moeilijkheidsgraad: *

Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 10 min

Wachttijd: 10 min

 

This is how we do it

Verwarm de oven voor op 200 graden. Als de oven warm is doe je de pompoen pizzabodem voor 4 minuten in de oven.

 

Was ondertussen de aubergine en snijd ongeveer de helft in dunne plakjes.

 

Snijd de cherrytomaatjes doormidden.

 

Haal de pizzabodems uit de oven. Smeer de eerste bodem in met een dikke laag hummus tot de bodem goed bedekt is (laat een klein randje over) en verdeel de aubergine over de pizza.

 

Beleg de tweede pompoen pizza met een paar dikke klodders pittige tomatensaus. Leg hier de cherrytomaatjes en olijfjes op en rasp er een klein beetje Manchego overheen.

 

Doe beide pizzabodems in de oven en bak ze zoals aangegeven op de verpakking. Als je die van Magioni hebt zoals wij, bak je de pizza's 10 minuten.

 

Als de pizza's klaar zijn haal je ze uit de oven. De pompoen pizza met hummus en aubergine beleg je verder met feta en granaatappeltpitjes.

 

De pizza met tomatensaus beleg je verder met rucola en een extra laag Manchego!

 

Eet smakelijk van je heerlijke vegetarische pizza! =)

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Highlights
Please reload

Archief
Please reload

Categorie
Please reload

Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon