Vegetarische saoto soep

Je moet even wat kruiden en specerijen aanschaffen om dit gerecht te maken, maar trust me, dat is deze vegetarische saoto soep zeker waard! Overigens is deze Surinaamse soep minus het eitje hartstikke vegan! 

 

Praktische info

Moeilijkheidsgraad: **

Aantal personen: 4

Bereidingstijd: 30 min

 

 

This is how we do it

 

Kook 1 liter water in de waterkoker.

 

Verwarm wat olie in een pan, snijd de ui, knoflook en de gele peper fijn en bak dit 2 minuten.


Voeg het water, de bouillonblokjes, laurierblaadjes, ketjap, laos, sereh en de gemberpoeder toe. Laat het geheel even staan zodat de smaken goed kunnen trekken.

 

Kook ondertussen de eitjes.

 

Voeg de mihoen en de taugé als laatste toe aan je soep. Zo blijft de taugé nog een beetje knapperig!

 

Verdeel de soep over de kommen, snijd de eitjes doormidden en leg deze op de soep. Strooi er nog wat peterselie en gebakken uitjes overheen.

 

Eet smakelijk van je vegetarische saoto soep =)

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Highlights
Please reload

Archief
Please reload

Categorie
Please reload

Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon