Wrap it up!

México o Méjico, wat is je keuken toch finger licking good. Wraps zijn vaak mijn uitweg wanneer ik niet zo'n zin heb om lang in de keuken te staan. En ze vervelen nooit, want je kan er tig variaties mee maken. Voor deze variant trok ik eigenlijk maar van alles uit de kast en dat pakte - zoals je op de foto ziet - verrassend goed uit. Om de vegetarische wraps mooi te presenteren voor mijn kritische nichtje, koos ik voor onderstaande bloemvorm. En nee, dit is niet moeilijk om te maken!

Praktische info:

Moeilijkheidsgraad: *

Aantal personen: 4 (afhankelijk van je eetlust want Jolijn en ik kwamen, laten we zeggen, nogal ver met zijn tweeën)

Bereidingstijd: 30 min

This is how we do it

Doe de kikkererwten en de kidneybonen in een vergiet, spoel ze af en laat ze even uitlekken. Snijd ondertussen het sjalotje in kleine stukjes en doe de knoflook in de pers, of snijd deze fijn.

Zet een wok met olie op het vuur en doe het sjalotje, de knoflook en kruiden in de pan. Is de sjalot glazig? Voeg dan de kikkererwten en kidneybonen toe. Laat deze 5 minuten staan en voeg dan de tomaten en de room toe. Zet het vuur laag en laat het geheel 10 minuten pruttelen zodat de smaken goed mengen.

Snijd ondertussen de avocado in reepjes en de cherrytomaatjes in vieren. Verwarm de wraps in de magnetron en leg ze in een platte koekenpan. Verdeel het bonenmengsel over de wraps en brokkel hier de feta overheen, knijp de limoen erover uit en top met de jalapeño's, peterselie en avocado.

Buen apetito!

#vegetarischewraps #Mexicaans #mexicaansekeuken #tortillas

Highlights
Archief
Categorie
Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon