Açai Breakfast Bowl


Ontbijt, mijn favoriete maal van de dag. Dat sommige mensen zonder kunnen is voor mij

moeilijk te begrijpen, want zodra ik opsta begint mijn maag te knorren. Vaste prik is meestal een bordje havermout, maar voor de Açai Bowl maak ik graag een uitzondering!

Praktische info:

Moeilijkheidsgraad: *

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 5 min

Wachttijd: -

Extra benodigdheden: Blender

This is how we do it:

Doe het açai poeder, de halve avocado, de bevroren frambozen, de amandelmelk, het sap van de sinaasappel en anderhalve banaan in de blender en mix deze tot je een glad mengels hebt. Verdeel het mengels over 2 kommen en versier deze met de rest van de banaan, kokosvlokken, het chiazaad en fruit naar keuze. Mijn favor combi is met frambozen en blauwe bessen!

Eet smakelijk =)

#açaibowl #breakfast #Ontbijt

Highlights
Archief
Categorie
Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon