Bartack Amsterdam


Ja nog meer tentjes in West! Bar Spek op de Admiraal de Ruijter is al tijden een vaste spot en nu is daar zusje Bartack op de Postjesweg bijgekomen. En laten zij nou net de focus op koken met veel groentjes hebben. In mijn zoektocht naar tentjes voor de vegetariër mag deze spot dan ook zeker niet ontbreken.

Wie, wat, waar? Bartack

Adres: Postjesweg 124, Amsterdam

Contact: 020 261 6969

Prijs diner: tussen de €7,00 - €14,50

Openingstijden: Maandag t/m donderdag: 08:00–01:00 Vrijdag: 08:00–02:00

Zaterdag: 09:00–02:00

Zondag: 09:00–01:00

Eat and chill

Als ik uit werk nog ergens een hapje ga eten met mijn vriendje of vriendinnetjes, dan vind ik het heerlijk als ik ergens een beetje onderuit gezakt kan zitten. Dus toen ik na een lange dag Bartack binnen stapte en mijn vriendin in een ruime stoel aan een lage tafel zag zitten dacht ik: yess, sit back and relax. Héérluk! Dit is dan ook mijn 1e pluspuntje voor deze toko.

Vervolgens werp ik een blik op de kaart en is er een ruime keuze aan originele vegetarische lekkernijen, plus nummer 2. En ja bij het proeven hiervan blijken ze ook echt smakelijk te zijn.

Veggie diner

Wij doen ons te goed aan Gepofte Paprika met amandel en basilicum en Aubergine Arrosta met tahini, granaatappel, dukkah en tabouleh salade als voorgerecht.

Het diner zetten wij voort met een Tajin van venkel, bospeen, rode ui, okra, romanesco en cous cous plus een Salade met wakame, kokommer, tofu en taugé. We sluiten af met een toetje + koffie en thee en een betaalbare rekening. Dat laatste is de dan ook meteen mijn 3e pro.

Alles bij elkaar opgeteld ben ik zeker enthousiast over Bartack. Ze hebben ook een all day breakfast, dus ik kom zeker terug om dit uit te proberen. Ben je op zoek naar een leuke plek om vegetarisch te eten? Dan raad ik je zeker aan om deze spot een bezoekje te brengen!

#BartackAmsterdam #vegetarischeten #vegetarischehotspot

Highlights
Archief
Categorie
Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon