Bietenwraps

Toen Jolijn en ik deze roze flapjes bij de Albert Heijn zagen liggen werden we meteen nieuwsgierig. Hoe zou zo'n bietenwrap smaken? Daarbij maakt de kleur natuurlijk al meteen een feestje op je bord, dus ook op je foodblog! Toen mijn lieve vriendin Kelly kwam eten, testten we het uit. En het was daaaamn tasty.
Praktische info
Moeilijkheidsgraad: *
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 30 min
Extra benodigdheden: grill of grillpan
This is how we do it
Zet een pan met water op het vuur en breng deze aan de kook. Snijd ondertussen de avocado in stukjes en prak deze fijn. Snijd de ui en jalapeño fijn. Voeg de helft van de ui, alle jalapeño, het sap van de limoen en wat peper en zout toe aan de avocado.
Als het water kookt doe je hier de zoete aardappel in en laat je deze 15 minuten koken.
Ondertussen zet je een diepe koekenpan met olie op het vuur en bak je hier de kikkererwten in. Voeg de kurkuma en de tijm toe en wacht tot de erwten een beetje knapperig zijn. Voeg dan ook de tomatenblokjes toe en zet het vuur laag.
Als de aardappel medium zacht is snijd je deze in stukjes en stop je deze tussen de grill. Snijd de radijs in stukjes. Warm de bietenwraps zoals aangegeven op de verpakking op en vul deze met de ingrediënten.
Eet smakelijk!
