Buurten bij Samen Lunch & Juice

Inmiddels begint dit een aardig vast stekkie te worden. Dat is niet zo gek, want Samen Lunch & Juice is op een steenworp afstand van ons Bolo paleis. Tel daarbij op dat dit knusse tentje heerlijke koffie, sapjes en hapjes serveert voor een hele vriendelijke prijs.

Wie, wat, waar? Samen Lunch & Juice

Adres: Bos en Lommerweg 72, Amsterdam

Contact: 020 221 3926

Prijs: ontbijt / lunch €2,00 - €7,00

Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag : 08:00 - 17:00

zaterdag: 09:00–17:00 zondag: 10:00–17:00

Toen iets meer dan een jaar geleden dit tentje openden, maakte mijn hart een sprongetje van geluk. Eindelijk een fijn plekje direct om de hoek. Bij de start stonden eigenaresses Petra en Ophra nog met zijn 2tjes in de zaak. Inmiddels zie ik heel wat verschillende gezichten voorbij komen. En dat kan alleen maar positief zijn, want meer mankracht betekent meer verkochte taartjes en sapjes. En dat gun ik deze dames enorm.

Bij Samen Lunch & Juice ben je voor zowel ontbijt als lunch aan het juiste adres. Er wordt gebruik gemaakt van biologische producten en dat proef je terug. Voor de vegetariër is er genoeg keuze uit broodjes, salades en cakejes. De verse sapjes en coffee van White label maken het plaatje compleet.

Wat ik persoonlijk fijn vind aan Samen, is dat je er ook heerlijk in je eentje kunt zitten (dit klinkt lekker tegenstrijdig met de naam). Zo zit ik zelf graag met mijn tekenspullen, een boek of met mijn laptop in een cafe. Doordat de prijzen laag zijn, ben je hier met een dagje werken of relaxen niet meteen klauwen met geld kwijt.

Must eat: Ga hier niet weg zonder het eten van een stuk bananenbrood. Of die ook beter is dan die van ons... ;)

#samenlunchenJuice #vegetarischelunch #vegetarischebroodjes

Highlights
Archief
Categorie
Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon