DumDum Palace Amsterdam

Het Amsterdamse centrum probeer ik over het algemeen te vermijden (zo vol!), maar waar vind je toch echt de beste Asian spots? Juist, op de Zeedijk. Dus tandjes op elkaar en hoppa de drukte trotseren. Was het dan de moeite waard? Ze hebben Panda bier. Panda bier. Need I say more?

Wie wat waar?

DumDum Palace

Adres: Zeedijk 37, Amsterdam

Contact: 020 304 4966

Prijs: gerechtjes om te delen van €7,00 - €10,00

Openingstijden: zon t/m don 11:00-1:00 en vrij &zat van 11:00 - 03:00

Shared dining

Dat DumDum Palace een Aziatisch restaurant is, had je vast al begrepen. Het is bommetje vol als mijn vriendinnetje Eva en ik binnenkomen, maar gelukkig is er nog een plekje aan de bar. De aankleding van de toko vind ik top. Veel hout, hangplantjes en een open keuken. Lekker gluren naar hoe de koks hun ding doen.

Er wordt ons uitgelegd dat ze hier gaan voor shared dining. Nou mooi, want zoals al vaker gezegd is het delen van hapjes mijn favoriete ding. Een groot deel van de gerechten op de kaart is vegetarisch, dus dat maakt mij blij. Er wordt ons aangeraden om te beginnen met 2 hapjes. Nou meneer de ober, ik denk dat je de grootte van mijn maag onderschat. Iets met altijd maar dooreten. We kiezen voor de homemade Dumplings met Tofu, de Lotus Root Bun, de Miso Aubergine, Goi Han San Salad en voor Eef het Patatje Rendang.

Was het smakelijk?Jazeker! De ultieme favoriet bij ons was de Lotus Root Bun. Wauw wat was dit smakelijk. Wat is dat dan precies? Een gestoomd broodje -je weet wel, zoals bij bapao- met daarop een soort burgertje gemaakt van Kastanje, gember en lotuswortel met bourbon uienchutney erop.

Daarbij maken ze bij DumDum Palace hun eigen bier. Panda bier wel te verstaan. De Panda IPA kan ik dan ook zeker aanbevelen bij het nuttige van je hapjes.

What to tell a friend?

Eten die Lotuswortel bun! En vergeet ook zeker het Panda bier niet uit te proberen. Verder zit je er lekker, draaien ze fijne hitjes en is er genoeg keuze aan vegetarische en vegan gerechtjes. Enige minpuntje, de bediening mocht wel iets strakker van mij. Maar dat weerhoudt mij zeker niet om nog een keer te gaan:)

#aziatisch #vegetarischehotspot #AmsterdamZeedijk

Highlights
Archief
Categorie
Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon