Eetbare kunst bij restaurant Sinne

Weet je dat je over 2 maanden wat te vieren hebt? Reserveer dan alvast bij restaurant Sinne. Je moet even geduld hebben, maar dat je zo vroeg van te voren je plekje moet claimen is niet zo gek. Het team van Sinne bezorgt je namelijk een waar feestje op je bord!

Wie, wat, waar? Restaurant Sinne Amsterdam

Adres: Ceintuurbaan 342, Amsterdam

Contact: 020 - 6827290

Prijs: voor 4 gangen €48,00

Openingstijden keuken: Woensdag t/m zaterdag: 18:00-21:00

Zondag: 12:00 - 15:00 en 18:00 - 21:00

Betaalbaar Michelinsterren diner

Op het moment dat ik een sjieke zaak binnen stap om te eten moet ik altijd even wennen. Zo ook mijn nuchtere vriendin Tessa die mij al zit op te wachten als ik binnenkom. Mijn stoel wordt voor me aangeschoven en ze kijkt me lachend aan: 'Mijn God Es ik had geloof ik wel even een andere outfit aan moeten trekken hoor!'

Wat mij aanspreekt bij Sinne is dat je ondanks dat het sjiek de friemel is niet opgekrikt zit. De obers zijn vriendelijk en doen hun uiterste best om je een fijne avond te geven.

Daarbij is het eten betaalbaar. Wij kozen voor 4 -gangen voor €48,-, waar we ook nog 2 amuses bij kregen. Uiteraard kan je het zo gek maken als je wilt, want 8 gangen voor €87,- is ook een optie. Je kan je gerechten zelf kiezen of je laten verrassen. Wij gaan voor het laatste. Laat maar eens zien of jullie deze vegetariër kunnen verwonderen!

Nou, ik kan je vertellen, ik was meer verwonderd. Bij Sinne is het eten op je bord niet alleen een waar kunstwerk, het smaakt ook nog eens goddelijk.

Naast de amuses bestond mijn diner uit een voorgerecht van Topinamboer en cheddar met mosterd, peer en koolrabi. Een tussengerecht met Knolselderij van de bbq met 63 graden ei, hazelnoot, hollandaise, saus van knoflook en truffel. Een hoofdgerecht met Ravioli met pompoen, aardpeer, geroosterde pompoen en knoflooksaus en als dessert een Chocolade bom met bloedsinaasappel.

#RestaurantSinne #Michelinster #vegetarischeten

Highlights
Archief
Categorie
Get in touch
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon